Тери: Провървя ни, че не могат да уволнят нас вместо Моуриньо


Тери: Провървя ни, че не могат да уволнят нас вместо Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1490 0

Капитанът на Челси Джон тери заяви, че футболистите на "сините" са виновни за слабите резултати на отбора точно толкова, колкото и мениджърът Жозе Моуриньо. Заради слабия дотук сезон португалецът беше уволнен.

"На играчите на Челси ни провървя, че клубът не може просто да уволни няколко играчи ввместо треньора. За съжаление, първи винаги пада главата на наставника. Всички съжаляваме за случилото се, носим пълна отговорност за това", коментира Тери, цитиран от Goal.com.

"Сега трябва да печелим мач след мач, за да се изкачим нагоре в таблицата. Кой знае, може би ще успеем да поправим ситуацията. Трябва да вземем пример от Лестър. Кой би си помислил, че те ще се изкачат толкова високо", допълва Тери.

Както е известно, постът на Моуриньо бе поет от Гус Хидинк, а медиите вече посочиха и първото попълнение, което той иска на "Стамфорд Бридж". Става дума за звездата на Реал Мадрид Хамес Родригес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички