Тери отново се обърна към феновете, не подмина и Абрамович


Тери отново се обърна към феновете, не подмина и Абрамович

982 0

Джон Тери публикува емоционално писмо до феновете на Челси, в което заяви, че решението му да напусне тима е било най-трудното в неговия живот.

"Това е една поразителна емоция, когато по-рано през седмицата съобщихме, че това е последният ми сезон с екипа на Челси. Чувствам, че все още мога да играя редовно като титуляр, но в Челси това не може да се случва често. Време е за ново предизвикателство. В бъдеще вероятно ще се завърна в този велик клуб. До края на сезона съм напълно съсредоточен върху това да помогна на отбора и на мениджъра".

Искам да благодаря на собственика на клуба Роман Абрамович. Ние, играчите, получихме възможност да реализираме своите професионални желания, а за Челси настъпи нова ера. Клубът стана един от най-успешните в света. Затова лично благодаря на Роман Абрамович и съвета на директорите, които неуморно работят, за да може Челси да се развива, както на терена, така и извън него.

Челси – това е моят живот. Благодаря на всички мои съотборници и треньори, с които бяхме заедно години наред. За мен беше чест да бъда с тях рамо до рамо в много футболни битки“, пише в писмото на Тери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички