Талант на Берое тръгва на проби във Висшата лига


Талант на Берое тръгва на проби във Висшата лига
Снимка: Beroe.bg

2187 0

Scouting Team информира, че бившият шампион на Англия Лестър ще привлече на проби един от големите таланти на българския футбол - централният полузащитник Стоян Иванов.

Момчето, което е юноша на Берое, навърши 16 години през май месец тази година, ще пътува за Англия през тази седмица и ще изкара проби с отбора на "лисиците" до 17-годишна възраст.

Ако успее да впечатли треньорите на Лестър, Иванов ще получи професионален договор от клуба, тъй като вече има навършени 16 години. Очаква се пробите да са 5 дни. Заедно с него ще пътуват други  играчи на Берое - Красимир Тодоров и Монир Ал Бадарин, но те са под необходимата възраст и не могат да подписва професионален контракт. Те ще се готвят с отбора до 14-годишна възраст.

Scouting Team работи в тясно сътруничество с Лестър, като от клуба са одобрили тримата младоци и искат да ги видят на живо, за да преценят техните качества.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички