Сър Алекс се обърна към Абрамович: Ще е глупаво да уволниш Моуриньо


Сър Алекс се обърна към Абрамович: Ще е глупаво да уволниш Моуриньо

1879 0

Светилото в треньорската професия Сър Алекс Фъргюсън се застъпи за своя колега и добър приятел Жозе Моуриньо, който е пред уволнение в Челси. Лондончани се представят далеч под очакванията през настоящия сезон и в момента, само няколко месеца след като станаха шампиони, се намират на 2 точки от зоната на изпадащите.

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед се застъпи за Специалния и е категоричен, че Роман Абрамович си е взел поука и няма да уволни португалския специалист.

"Няма смисъл да го уволнява, защото той е един от най-добрите треньори в историята. Абрамович е уволнил толкова много треньори през последните 10 години, така че трябва да си е взел поука. Трябва да се довери и да вярва в качествата на Жозе и че именно той може да обърне нещата. Във всяка държава, в която е бил, е печелил всичко. Ще е много глуповато, ако Моуриньо бъде уволнен", каза Сър Алекс, цитиран от BBC.

"Сега е първият период в кариерата му, в който не бележиголеми успехи. За пръв път в живота си трябва да се справя с лошите отзиви и посредственото представяне на неговия отбор, което си е сериозно препятствие. Но има изгледи, че нещата започват да се оправят и вече има баланс в отбора, въпреки загубата през уикенда", каза още Сър Алекс по адрес на Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички