Сър Алекс поема част от функциите на Уудуърд в Манчестър Юнайтед?


Сър Алекс поема част от функциите на Уудуърд в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

1000 0

Слуховете за кадрови промени в Манчестър Юнайтед продължават след скандала със създаването на Европейската Суперлига. Според поредния такъв клубното ръководство възнамерява да предосрави повече пълномощия на легендарния си мениджър сър Алекс Фъргюсън.

Шотландският специалист водеше "червените дяволи" в периода 1986-2013 г. и с него клубът постигна най-големите си успехи. Според "The Athletic" шефовете на "Олд Трафорд" искат сър Алекс да участва повече в трансферните въпроси, след като изпълнителният директор Ед Уудуърд напусне. Фъргюсън е 79-годишен в момента.

Тези дни стана ясно, че Уудуърд е подал оставка след провала на Суперлигата. Както е известно, почти всички участници в новия турнир се оттеглиха от него, с изключение на Барселона и Реал Мадрид. Първи дадоха заден английските грандове. А кой член на ръководството на Юнайтед се извини на феновете заради Суперлигата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички