Сър Алекс Фъргюсън отказал да поеме Англия... два пъти


Сър Алекс Фъргюсън отказал да поеме Англия... два пъти
Снимка: Getty Images/Guliver

4201 0

Напълно нормално е легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън да е получавал голям брой оферти за работа по време на престоя си на "Олд Трафорд". Шотландецът спечели абсолютно всичко като мениджър на тима и му остана верен до последния си работен ден като треньор.

"Представител на ФА дойде при мен в опит да ме убеди да приема работата като селекционер на Англия. Казах тогава "няма шанс, няма да водя Англия". Истината е такава - защо трябва да напускам Манчестър Юнайтед, където бях щастлив. Мотивацията беше там. Поглеждаш към тренировъчното игрище и виждаш всички тези звезди там. 

Великите играчи, съблекалнята, възможността да печеля мачове - всичко това ми беше мотивация. И най-голямата мотивация бе, че правя всичко това в правилния за мен клуб. 

Представете си това - неделя сутрин, на стадиона няма никой и ти отиваш и просто сядаш някъде - няма по-голяма мотивация. Просто не съществуваше възможността да си тръгна от Манчестър Юнайтед и в клуба знаеха това", споделя Фъргюсън. 

А как сър Алекс Фъргюсън краде от хотел в България по време на визитата си ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички