Светът на футбола тъжи: Малкият фен на Съндърланд Брадли загуби тежката битка


Светът на футбола тъжи: Малкият фен на Съндърланд Брадли загуби тежката битка
Снимка: Guliver/GettyImages

4340 0

Светът на футбола днес скърби, след като загуби един от най-големите си бойци - малкият фен на Съндърланд Барли Лаури. Едва 6-годишното момче почина след над 4-годишна битка с невробластома - рядък вид рак. Той беше диагностициран със заболяването едва на 18 месеца.

Брадли се превърна в символ на Съндърланд, а в същото време Джърмейн Дефоу стана негов "най-добър приятел". Преди няколко дни семейството на Брадли публикува снимка как малкият спи в прегръдките на нападателя на Борнемут. Той от своя страна не съумя да скрие сълзите си по време на пресконференция в четвъртък - ден преди кончината на момченцето.

"Моето смело момче отиде при своите ангели днес. Той беше нашият малък супергерой и се изправи в най-голямата битка, но другаде се нуждаеха повече от него. Няма думи, с които да опиша колко разбито е сърцето ми", гласи съобщението на майката на Брадли, публикувано в социалните мрежи.

През 2016 година различни фондации събраха над 700 хиляди паунда, с които Брадли да бъде подложен на лечение в Ню Йорк. За съжаление, лекарите установиха, че болестта му се е развила и смъртта му е въпрос само на време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички