Супермач отваря 2024-та: Ливърпул среща тим, завършил в топ 4, който мачка редовно


Супермач отваря 2024-та: Ливърпул среща тим, завършил в топ 4, който мачка редовно
Снимка: Getty Images

3459 0

Още в първия ден на новата 2024-та година ще имаме възможност да се насладим на доста интересен двубой. Той е и единствен от топ първенствата на Европа, като в доста малко шампионати като цяло ще има сблъсъци точно днес. Все пак в действие ще видим един от претендентите за титлата в английската Висша лига Ливърпул срещу Нюкасъл, който намери място в топ 4 през миналата кампания.

Ливърпул срещу Нюкасъл още в първия ден от 2024-та година

Мърсисайдци искат да останат повече на първото място, а за целта ще трябва да победят отбор, който определено не е в най-добрата си форма. "Свраките" са загубили шест от последните си седем мача във всички турнири, като последните две поражения в първенството са от тимове като Лутън и Нотингам Форест. Съвсем очаквано Ливърпул е в ролята на фаворит и това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът на efbet за победа на сметката на Юрген Клоп и компания е 1,47, докато ставката за триумф на Нюкасъл е 6,20. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,00. Те се изправят един срещу друг в 22:00 часа българско време, като дуелът ще се състои на митичния "Анфийлд".

Нюкасъл срещу Нотингам Форест

Футболистите на Юрген Клоп са в серия от пет поредни победи срещу този опонент, както и общо цели 14 срещи без загуба срещу "свраките" (само 4 равенства сред тях). Всички те са от Висшата лига. Резултатността също не е особено висока в съперничеството, въпреки че и двата често правят зрелищни дуели. В само три от последните седем двубоя между тях се е стигало до над 2,5 попадения. Трябва да се отбележи обаче, че в четири от тези седем мача се стига до гол/гол.

Ще си спретнат ли Ливърпул и Нюкасъл голово зрелище за ЧНГ

Коефициентът на efbet за това в този случай да има над 2,5 попадения е 1,45, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,75. Съответно ставката за това и Ливърпул, и Нюкасъл да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,59, докато за няма гол/гол - 2,25.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички