Суперкомпютър прогнозира: Кошмар за Нюкасъл и Юнайтед, празнична изненада за няколко отбора на "Боксинг дей"


Суперкомпютър прогнозира: Кошмар за Нюкасъл и Юнайтед, празнична изненада за няколко отбора на "Боксинг дей"
Снимка: GettyImages

12086 0

Суперкомпютър прогнозира резултатите от "Боксинг дей" във Висшата лига. Пет двубоя ще се изиграят на 26-ти декември, като това е един от най-натоварените периоди в Англия.

Нюкасъл посреща Нотингам Форест на "Сейнт Джеймс Парк" в първия двубой за деня, а Ливърпул пък играе срещу Бърнли. Манчестър Юнайтед и Астън Вила ще завършат деня на "Олд Трафорд" в 22:00 часа.

Суперкомпютърът на "BestGamblingSites" прогнозира резултатите от всичките пет мача преди "Боксинг дей" с помощта на различни фактори, включително формата на всеки отбор през този сезон и на коледните двубои от миналото. Формата на мениджъра и предимството на домакинския отбор също са взети под внимание.

Още: Трансферна война! И Манчестър Юнайтед влезе в битката за 28-годишен универсален футболист на Байерн Мюнхен

Кошмар за Нюкасъл и радост за Ливърпул

Без много празнично настроение за Юнайтед и Нюкасъл

Феновете на Нюкасъл ги очаква кошмар след Коледа, ако прогнозираните резултати се сбъднат. Предсказанието е отборът на Еди Хау да загуби домакинството си с 2:1 срещу Форест. Нотингам не е печелил мач от лигата на "Сейнт Джеймс Парк" от 1988 г. насам, но "свраките" имат шокиращ рекорд на "Боксинг дей", печелейки само веднъж от 2013 г. насам.

Прогнозите са, че Фулъм ще спечели с 3:0 като гост Борнемут заедно с победа с 1:0 за Лутън срещу Шефилд Юнайтед в мачовете от 17 часа. Ливърпул също се очаква да има много празнично настроение, благодарение на победа с 4:0 над Бърнли.

Няма да е много празнично и за Манчестър Юнайтед

Още: Гари Невил коментира идването на Ратклиф в Манчестър Юнайтед и отсече: Абсолютен позор!

Междувременно не се очаква успешната серия за Манчестър Юнайтед на "Боксинг дей" да продължи. "Червените дяволи" са спечелили 21 от 27-те си мача във Висшата лига на 26 декември, което им дава най-добрия резултат от всеки друг отбор в лигата.  Прогнозите са, че отборът на Ерик тен Хаг ще завърши 2:2 срещу Астън Вила, въпреки че спечели осем от последните си 10 срещи в лигата на "Олд Трафорд".

Коледният график в Англия ще бъде последван от още пет мача на 27 и 28 декември, за да завърши 19-ия кръг. Любопитна статистика излезе преди него, че само 5-ма от 34 общо играчи не са се опазили и изпускат мачовете заради жълти картони.

Сър Джим Ратклиф след влизането си в Манчестър Юнайтед: Искаме клубът отново да е на върха

Хитреци! Манчестър Юнайтед разменя яловия Антони за японска перла от Ла Лига?

Специална клауза позволява Ратклиф да откупи изцяло Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички