Стърлинг: Санчо ми се молеше да му асистирам

Бързоногото крило на Манчестър Сити и Англия - Рахим Стърлинг, разкри любопитна случка от вечерта преди сблъсъка срещу Косово от група А на квалификациите за Евро 2020. Англичанинът признава, че една от младите надежди на "трите лъва" - Джейдън Санчо, е бил в стаята му в нощта преди двубоя и го помолил да му асистира, за да реализира дебютния си гол.

"Той беше в стаята ми в 10:30 вечерта и ме молеше да му осигуря един гол. Бях наистина щастлив, когато го видях да реализира първия си гол. Той е добро дете. Когато бях на неговата възраст, дори не можех да правя някои от нещата, които той прави. Той е страхотен професионалист" - заяви Стърлинг по адрес на Санчо.

Официално: Станахме най-удобният съперник на Англия в цялата история

Снощи в квалификация за Евро 2020 България загуби разгромно 0:4 от Англия и така се превърна в най-удобния съперник за "Трите лъва" в исторически...

Треньорът на Англия - Гарет Саутгейт, пък, заяви след мача срещу България, който бе няколко дена преди сблъсъка с Косово, че Рахим Стърлинг е бил разочарован от двубоя срещу българите поради една причина. Вижте каква е тя - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!