Стърлинг бил "малко разочарован" как си е тръгнал от Ливърпул


Стърлинг бил "малко разочарован" как си е тръгнал от Ливърпул

1880 0

Рахийм Стърлинг, който вече е играч на Манчестър Сити, не е доволен от начина, по който се е разделил с бившия си тим Ливърпул. Днес английският национал беше в Австралия, където беше освиркан от местните фенове, след като беше показан на трибуните по време на мача на "небесносините".

След двубоя той говори пред медиите и е категоричен, че не напуска с лоши чувства мърсисайдския тим, но ситуацията е била доста тежка.

"Малко съм разочарован от начина, по който напуснах Ливърпул. Това бе основният ми проблем в тази ситуация - как се разделихме", каза Стърлинг.

"Аз съм в добри отношения с всички в клуба, с мениджъра, с играчите... Желая им всичко най-добро през новия сезон. Но бе наистина разочароващо как свърши всичко", сподели младата звезда и разкри защо е преминал в Манчестър.

"От първия момент, когато чух, че Сити има интерес към мен, исках да се присъединя към този клуб, заради посоката, в която върви. Вече се срещнах с новите ми съотборници и те ме накараха да се чувствам добре дошъл. Щастлив съм тук и мисля, че взех правилното решение", каза още Стърлинг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички