Страховито би изглеждал Юнайтед, ако Моуриньо направи тези трансфери


Страховито би изглеждал Юнайтед, ако Моуриньо направи тези трансфери
Снимка: Gulliver/ Getty Images

3816 0

Манчестър Юнайтед би изглеждал наистина впечатляващо и дори страховито за съперниците си в английската Висша лига през следващия сезон под ръководството на Жозе Моуриньо, ако португалецът осъществи всичките си желани трансфери.

Той вече се сдоби с чисто нов защитник в лицето на Ерик Бейли, а Златан Ибрахимович е "на часове" от договор с 'червените дяволи', след като приключи участието си на Евро 2016 с националиня отбор на Швеция.

Другото основно желание на Жозе Моуриньо е добре известно - Хенрих Михтарян, който би паснал идеално в схема 4-2-3-1, като може да играе навсякъде в триото зад нападателя, но се чувства най-добре отдясно.

Начело на нападението ще е Ибрахимович, но Маркъс Рашфорд изглежда отлична алтернатива. Освен Михтарян, зад нападателя по средата ще оперира Уейн Рууни, а вляво - Антони Марсиал.

Подписалият нов договор Майкъл Карик ще си партнира с Морган Шнайдерлин като опорни полузащитници, като не бива да се подценява и присъствието в отбора на Бастиан Швайнщайгер.

Отдясно в защитата ще оперира Матео Дармиан, а на левия бек за титуляр е гласен Люк Шоу, когато вече е излекуван от тежката си контузия. Дармиан може да играе и отляво, а Антонио Валенсия пак да играе отдясно на защитата, както правеше при Луис ван Гаал.

Бейли и Крис Смолинг изглеждат сигурни в средата на ариегарда, а на вратата бетониран е Давид де Хеа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички