Стивън Джерард очаква футбол на високо ниво от Рейнджърс


Стивън Джерард очаква футбол на високо ниво от Рейнджърс
Снимка: Getty Images/Guliver

1350 0

Стивън Джерард предупреди своите играчи, че ще изисква високо ниво на игра от тях, след като започна работа като треньор в Глазгоу Рейнджърс.

Бившият полузащитник на Ливърпул и Англия проведе първата си тренировка като мениджър на "плюшените мечета".

Джерард заяви, че е споделил няколко много важни послания към своите играчи при първата им среща. Той смята, че всеки един от футболистите му трябва да се стреми да се усъвършенства, ако искат да бъдат част от плановете му.

"Винаги съм се стремил да бъда на високо ниво, така че това е едно от нещата, на които държа много. Този клуб знае как се играе на високо ниво. Нашият треньорски щаб ще изисква това от тях и очакваме играчите да отвърнат подобаващо", сподели Стиви Джи.

Откакто бе назначен на треньорския пост, Джерард привлече 6 нови футболисти, сред които е и бившият футболист на Ливърпул Овие Еджариа.

Изглежда, че бившият капитан на "мърсисайдци" не е приключил с трансферите, въпреки дългия списък от новопривлечени футболисти. Той сподели, че все още предстоят трансфери за неговия отбор.

Джерард също изрази очаквания, че Лий Лолъс ще се завърне към стартовия състав. Лолъс претърпя наказание от клуба след инцидент в съблекалните.

"Лий има още година от договора си с клуба. Той е невероятен футболист. Проблемът на Лолъс е с клуба и аз ще оставя те да си го разрешат. Моят интерес е, кога ще можем да използваме Лий отново в състава. Когато го сторим, тогава ще имаме един добър играч сред редиците ни", допълни още треньорът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички