Стилиян Петров: Имах оферта от Манчестър Юнайтед


Стилиян Петров: Имах оферта от Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/Getty Images

3531 0

Бившият капитан на Селтик, Астън Вила и националния отбор по футбол Стилиян Петров е имал предложение да играе за Манчестър Юнайтед. Любопитното разкритие направи самия той по време на интервю за предаването "Код Спорт".

Това е станало по време на престоя му в Селтик, а причината да не се стигне до трансфер се казва Мартин О'Нийл. Тогавашният мениджър на "детелините" е бил категоричен, че няма никакво намерение да продава най-важния си играч.

"Да, имало е интерес. Вече мога да го споделя, защото е отминало. Преди около две години една от дъщерите на Мартин О‘Нийл се омъжи. Тогава от доста години видях Дермът Дезмънд, собственикът на Селтик, който също беше на сватбата. Каза ми, че има един грях към мен, но виновникът е Мартин О‘Нийл", коментира Стенли пред ТВ+.

"Имало е оферта от Манчестър Юнайтед за мен, но Мартин е бил категоричен, че няма да се раздели с мен, защото съм много важна част от отбора, който иска да гради. Стана ми малко неприятно, но това е бил моят път, който трябваше да извървя. Знаех, че имаше интерес, но на моето място отиде Лиъм Милър. Така е трябвало да стане.

Не съм имал възможността да играя в Манчестър Юнайтед, но друг българин – Митко Бербатов го направи и се представи много добре. Може би, ако бях отишъл, нямаше да го вземат", завърши през смях бившият халф на Астън Вила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички