Срещу България Погба беше трагичен и във Франция разкриха причината за това


Срещу България Погба беше трагичен и във Франция разкриха причината за това
Снимка: Guliver/GettyImages

1965 0

На хартия Пол Погба записа добър мач срещу България. Той спечели над 70% от въздушните двубои, в които взе участие, имаше над 60 паса в противниковата половина и завърши с най-много успешни шпагата - 5. Но халфът се е представил добре за всички, които не са гледали мача. Останалите знаят, че той беше най-слабият играч на терена, пише France Football в днешното си издание.

Френската топ медия е категорична, че срещу родните национали Погба е бил трагичен по всеки параграф, като подчертават, че не е бил нито тактически, нито физически готов за двубоя.

ПРОБЛЕМИТЕ НА ЮНАЙТЕД СА ЗАРАДИ ЗЛАТАН И ПОГБА

Във "Франс Футбол" са категорични, че слабата форма на Погба се дължи на факта, че не е провел и една минута предсезонна подготовка, което ще му пречи не само сега, но и през голяма част от сезона.

"Как може да е по друг начин? Как може да си мислим, че без никаква подготовка, "червеният дявол" може да е физически готов да се представя на добро ниво? Той няма практика, не е положил основите за доброто си физическо състояние. Вместо това е чакал трансфера си, без да се подготвя. Следвователно има едва 10 дни подготовка", пише още изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички