Средняк отряза Челси и го накара да чака до лятото за трансфер


Средняк отряза Челси и го накара да чака до лятото за трансфер

953 0

Челси продължава преговорите с Аталанта за полузащитника Франк Кеси, но сделката по всяка вероятност ще се състои чак през лятото, съобщи Гардиън.

Мениджърът на "сините" Антонио Конте лично настоява за привличането на 20-годишния национал на Кот д`Ивоар и още в края на декември стана ясно, че лидерът в Премиършип е предложил 21 млн. паунда за таланта.

Тази оферта бе отхвърлена, но Челси не се отказва от намеренията си да закупи правата на играча. Проблем се явява това, че Аталанта не желае да се разделя с младата си звезда насред сезон и затова сега иска за Кеси 30-34 млн. паунда.

Загубата на футболиста през зимата би се превърнала в удар по отбора на Аталанта, който този сезон се бори за място в евротурнирите. По тази причина клубът от "Стамфорд Бридж" ще трябва да запази търпение до лятото.

Кеси, който миналото лято бе на крачка от трансфер в Съндърланд, в настоящата кампания вкара шест гола в 16 мача за Аталанта, като по този начин помогна на отбора да завърши годината на шеста позиция в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички