Солскяер съобщи неприятна за сър Алекс, но най-вече за Роналдо новина


Солскяер съобщи неприятна за сър Алекс, но най-вече за Роналдо новина
Снимка: Getty Images

45193 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира публикувания в различни медии разговор между боеца Хабиб Нурмагомедов и легендарния мениджър на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън по повод Кристиано Роналдо. Твърди се, че шотландецът е изразил мнение в този диалог, че португалската звезда трябва винаги да бъде титуляр за Юнайтед.

"Много съм спокоен по този въпрос. Няколко пъти не съм се съгласявал с мнението на самия Фъргюсън, но това никога не е попадало в заглавията на вестниците. Сигурен съм, че сър Алекс знае, че това не ме притеснява. Всички искаме да видим Кристиано, защото той е уникален, не е като всички останали. Зад гърба си той има невероятна кариера и всеки иска да дойде да го види", заяви норвежкият треньор, цитиран от Goal.com.

"Но очевидният факт е, че той не може да играе във всеки мач, това е просто човешкият фактор. Самият Фъргюсън понякога рискуваше, за да даде почивка на Райън Гигс, Уейн Рууни или Дейвид Бекъм, най-добрите играчи, които имахме. Понякога това работеше, понякога - не", допълни Солскяер. А кой бивш играч на Юнайтед разкритикува Роналдо и защо четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички