Солскяер не смята, че Юнайтед ще бъде готов да се бори за титлата догодина


Солскяер не смята, че Юнайтед ще бъде готов да се бори за титлата догодина
Снимка: Getty Images/Guliver

4944 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че „червените дяволи“ няма да да са готови да се борят за титлата през следващия сезон. Юнайтед среща лидера в класирането Ливърпул на „Анфилд“ в следващия кръг, след което на отбора предстои преиграване срещу Уулвърхемптън от 3-тия кръг на ФА Къп.

В момента отборът на Солскяер е на цели 27 точки зад големия си претендент в Англия в исторически план. Преди срещата с Ливърпул норвежкият специалист каза, че целта на отбора е да се бори за титлата в Англия в близкото бъдеще, но сподели, че за момента разликата с лидерите е значителна. „Разбира се, това е целта на отбора. Но не мога да кажа, че тя е реалистична за момента. В момента изоставаме значително зад лидерите в подреждането и в неделя ще разберем какво е нашето ниво спрямо тяхното"

"С няколко нови попълнения, с няколко подобрения в следващите няколко години може би ще успеем да ги настигнем. Феновете и клубът не са доволни, че в момента не се борим за лидерската позиция в класирането. Мисля, че всички усешаме, че трябва да сме на върха и много от днешните ни фенове са живяли в ера, в която са свикнали редовно да печелим първенството“ заяви Солскяер.

Откакто сър Алекс Фъргюсън се отказа през сезон 2012/13 Манчестър Юнайтед не са ставали шампиони на Англия. Жозе Моуриньо успя да ги класира на второто място през сезон 2017/18, но въпреки това „червените дяволи“ останаха на 19 точки зад шампионите Манчестър Сити. А ето какво каза Солскяер за един от младите играчи в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички