Солскяер: Не можем да се задоволим само с топ 4


Солскяер: Не можем да се задоволим само с топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

1089 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр няма да е доволен, ако отборът му завърши в топ 4 на Висшата лига, но не спечели нищо до края на сезона. Временният мениджър на "червените дяволи" настоява, че тимът трябва да се бори на всички налични фронтове и да си подсигури участие в Шампионска лига догодина.

Освен осминафинал в ШЛ срещу ПСЖ, Юнайтед е и в петия кръг на ФА Къп, където има тежко гостуване на Челси. Отборът обаче е в серия от осем последователни победи и изглежда по съвсем различен начин на терена.

"Не можем да спечелим титлата през тази година, но не можем и просто да се задоволим с място в четворката. Все още сме в Шампионската лига и във ФА Къп, така че трябва да отвърнем на предизвикателството и да опитаме да спечелим нещо. Подходът ми като мениджър на този клуб е да вярвам в победата във всяка среща. В момента сме на 6-та позиция, но се целим в тройката. Ще използваме месеците до края на сезона, за да се подготвим за следващата кампания и да спечелим повече точки", заяви норвежецът.

А какво съобщение е изпратил легендарният сър Алекс Фъргюсън при назначението на Солскяер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички