СНИМКИ: Феновете гонят Моуриньо с банер от самолет


СНИМКИ: Феновете гонят Моуриньо с банер от самолет
Снимка: Getty Images/Guliver

1976 0

Жозе Моуриньо е нежелан в Манчестър Юнайтед. Освен че това се вижда в играта на повечето от футболистите му през този сезон, от поведението на звездите в тима, позицията си "анти-Моуриньо" в днешния ден изразиха и феновете на английския гранд.

Много от привържениците се бяха подготвили с транспаранти за гостуването на уест Хем, с които изразиха липсата си на подкрепа към мениджъра. "Жозе, благодарим ти за спомените, но е време да си кажем 'довиждане", гласеше един от тях. "Жозе - вън", пишеше на друг. В социалните мрежи дори се появи снимка на самолет, който лети над стадион и разпъва транспарант с надпис: "Жозе - вън значи вън!!". Не става ясно дали е от днешния ден, но най-вероятно е така.

Както е известно, Манчестър Юнайтед загуби с 1:3 от Уест Хем, като това стана трета загуа за тима в 7 мача в първенството през сезона. Тя е и втора поредна за тима, след като той отпадна от Купата на лигата срещу Дарби Каунти. Според френското издание "Le 10 Sport" португалецът е пред уволнение, като ръководството се двоуми заради неустойката, която дължи на мениджъра - 26 млн. евро.

В същото време големият и като футболист, и като треньор французин Зинедин Зидан се съобщава, че учи английски и се готви да застане начело на "червените дяволи". Разглежда се кандидатурата и на Маурисио Почетино - мениджърът на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички