СНИМКА: Реакцията на Джо Харт, че няма да играе на Световното по футбол


СНИМКА: Реакцията на Джо Харт, че няма да играе на Световното по футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

2312 0

Джо Харт се оказа изключително изненадан от факта, че не беше повикан от Гарет Саутгейт в селекцията на Англия за Световното първенство по футбол в Русия, което започва след по-малко от месец.

"Няма да лъжа - много съм разочарован. След като в продължение на две години се опитах да направя максималното в една наистина тежка ситуация за мен, е трудно да се приеме", категоричен беше Харт, който публикува пост в "Инстаграм".

Откакто Хосеп Гуардиола стана треньор на Манчестър Сити, Харт се оказа ненужен на "Етихад", като игра една година в Торино, където допусна над 50 гола за един сезон. След това той игра за Уест Хям, където допусна куп фатални грешки, а в последните мачове дори беше изместен от Адриан. Въпреки това той не разбира решението на Саутгейт, след като пази във всички мачове от квалификациите за Мондиал 2018.

"Гордея се от работата, която свърших, играейки във всяка минута от квалификациите. Имах съществена роля за класирането ни. Знам какъв принос имам за отбора, но нещата са такива, каквито са. Успех на тима. Играчите знаят, че дори и да не съм там, ще съм с фланелката на Англия, този път като фен, и ще ги подкрепям през цялото време. Не се страхувайте от нищо. Отидете и ги разбийте", написа Харт в своя профил в "Инстаграм".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички