Смразяващо: Публикуваха снимка на мъртвото тяло на Емилиано Сала


Смразяващо: Публикуваха снимка на мъртвото тяло на Емилиано Сала
Снимка: Instagram

6210 0

Смразяващ кадър обикаля онлайн пространството в последните часове. Снимка, на която се твърди, че е мъртвото тяло на Емилиано Сала, беше публикувана в интернет и потресе хиляди потребители на социалните мрежи. Както е известно, Сала загина в самолетна катастрофа след рекордния си трансфер от Нант в Кардиф, а тялото му беше намерено сред отломките от машината.

"Знаем за снимката, на която се твърди, че е тялото на Емилиано Сала, публикувана в социалните мрежи. Отвратени сме от това, че някой е направил подобно нещо", коментираха от полицията в Дорсет.

"Това е тежко време за семейството на Сала и не трябва да преживяват допълнителна емоционална болка от тези срамни действия на човека, публикувал това. В момента водим разследване, за да разберем кой е направил снимката и кой я е публикувал", каза още пресаташето на полицията.

Както е известно, аржентинският ас пътуваше за Острова, където да бъде представен пред феновете на Кардиф, но малкият самолет, с който той пътува, се разби, а Сала и пилотът загинаха. Само три месеца след катастрофата бащата на Сала почина след сърдечен удар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички