След резила от Лестър - вижте плановете на Сити за зимния трансферен прозорец


След резила от Лестър - вижте плановете на Сити за зимния трансферен прозорец

2354 0

Ако първите 15 мача от сезона дават реална индикация за състоянието на отборите, то в Манчестър Сити си личи крещяща нужда от попълнения в защита. Отборът е с най-слабата отбрана във Висшата лига от топ отборите, като тя коства не малко точки на тима от старта на сезона. Най-пресният пример е фактът, че слабо представящият се шампион Лестър наниза 4 и изпусна поне още толкова голове по време на победата на "лисиците" с 4:2.

Ръководството на тима обаче не смята да използва януарския трансферен прозорец, за да подсилив водената от Хосеп Гуардиола селекция. Директорът на клуба Чики Бегиристайн е убеден, че в отбора има достатъчно класни футболисти и през зимата ще видим само едно ново попълнение - вече договореният Габриел Жезуш.

"Вече имаме сделка за зимата, нали? Към нас ще се присъедини Габриел Жезуш, който ще подсили атаката ни. Така че сме доволни на този етап", коментира Бегиристайн, цитиран от ESPN.

"До момента се справяме много добре, като изключим само последните два мача. Играем силно, показваме добър футбол и сме стабилни. Бележим голове, така че трябва да продължим в същия дух и нещата ще се наредят", убеден е бившият спортен директор на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички