След последните оплаквания на Конте - какво е решението на Роман Абрамович?


След последните оплаквания на Конте - какво е решението на Роман Абрамович?
Снимка: Getty Images / Guliver

2241 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте изобщо не доволен от наличните футболисти в тима, особено от тези, от които трябва да избира как да изгради дефанзивния вал на своя тим. Италианският специалист от самото начало на лятото не искаше да разчита на Кейхил и Иванович, докато последното лятно попълнение Давид Луис беше пожарен вариант, който засега не оправдава доверието на ръководството.

Роман Абрамович вече е взел решение и през следващото лято, ако Челси успее да се добере до предно класиране, ще предостави безграничен трансферен бюджет на Антонио Конте, пишат в Англия. Руснакът е "научил урока си", след като уволни Жозе МОуриньо преждевременно, но това не реши проблемите на тима, най-вече в защита.

ОЩЕ ЕДНА ГЛАВА ПАДНА В КОРУПЦИОННИЯ СКАНДАЛ В АНГЛИЯ

Абрамович не пожела да направи това през лятото, когато Конте не успя да привлече топ целите си - Кулибали, Бонучи и Раджа Наинголан. И тримата обаче могат да станат част от Челси, ако италианският спец успее да стигне до класиране в топ 4 на Англия.

Добрата новина за Конте е, че скоро ще може да разчита на Курт Зума, който все още лекува сериозна контузия. Другото е, че и Джон Тери се завръща в игра след паузата за международни мачове, което ще му позволи да заложи на защита с трима защитници и два халф-бека. Идеята на Конте е да изпробва включването на Маркос Алонсо в титулярния състав, който изигра силно второ полувреме срещу Арсенал при загубата с 0:3.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички