След обвиненията, че "не уважил Клоп" при сбогуването му с Ливърпул: Нунес показа истинското си отношение към Юрген (ВИДЕО)


След обвиненията, че "не уважил Клоп" при сбогуването му с Ливърпул: Нунес показа истинското си отношение към Юрген (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12612 0

В изключително емоционален ден за всички около Ливърпул - Юрген Клоп бе мениджър на отбора за последен път при победата с 2:0 над Уулвърхемптън. Успехът на "Анфийлд" донесоха Алексис Мак Алистър (34') и Джаръл Куанса (40') с голове през първото полувреме.

След края на срещата германският специалист, който бързо се превърна в огромен любимец на феновете, даде емоционална реч. Освен това имаше и специален шпалир за него, организиран от футболистите. Много се коментира, че на него Дарвин Нунес бе единственият, който не ръкопляскаше.

Няма никакви проблеми между Дарвин Нунес и Юрген Клоп

Юрген Клоп и Дарвин Нунес

Часове по-късно обаче се появи друго видео, което прави на пух и прах конспирациите от страна на медиите на Острова за проблеми между Клоп и Нунес. На кадрите, които можете да видите по-долу в материала, се вижда как Нунес и Клоп се забавляват в заведение.

Самият мениджър много често защитаваше уругвайския нападател, който бе подлаган на критики от привържениците и на мърсисайдци заради многото си пропуски - както през миналия сезон, така и през този. А чие име крещеше Юрген Клоп с цяло гърло пред 60 000 фенове на Ливърпул (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички