След новия мениджър Челси обяви и нов трансфер


След новия мениджър Челси обяви и нов трансфер
Снимка: Getty Images/Gulliver

1618 0

Италианският национал Жоржиньо вече официално е играч на английския Челси, подписвайки 5-годишен контракт с клуба. Според информациите в британската преса лондончани ще платят на Наполи сумата от 50 милиона паунда, която може да нарасне с още 7 милиона под формата на бонуси.

На Стамфорд Бридж 26-годишният полузащитник ще работи отново с Маурицио Сари, който по-рано днес официално стана новият мениджър на клуба.

„Изключително развълнуван съм, че в момента съм тук. Много съм щастлив, защото не е лесно да станеш играч на толкова голям клуб. Очаквам с нетърпение да играя в толкова силно първенство, каквото е Висшата лига, носейки екипа на отбор, който винаги играе за победа“, заяви роденият в Бразилия халф.

Жоржиньо бе една от големите трансферни цели на шампиона на Англия Манчестър Сити, като в последните месеци бе считан за сигурно ново попълнение на „Етихад“. В крайна сметка възможността отново да работи под ръководството на Маурицио Сари е повлияла на халфа да избере офертата на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички