Sky Sports: Челси подготви "план Б", ако трансферът на Игуаин пропадне


Sky Sports: Челси подготви "план Б", ако трансферът на Игуаин пропадне
Снимка: Getty Images/Guliver

1474 0

Ръководството на Челси е подготвило резервен вариант за трансфер на нападател, ако сделката за Гонзало Игуаин пропадне, твърди "Sky Sports". Според уважаваната медия "сините" смятат да привлекат стрелеца на Борнемут Калъм Уилсън, но само в случай, че трансферът на Игуаин не се осъществи.

Лондончани възнамеряват да заплатят 50 млн. паунда за Уилсън, който има девет гола от началото на сезона в шампионата, а при голмайсторите го изпреварват единствено играчи на отборите от топ 5 на подреждането. Англичанинът се намира в много добра форма през настоящата кампания, като дори получи повиквателна за националния отбор.

Мениджърът на Челси Маурицио Сари все пак предпочита да поднови работата си с Гонзало Игуаин, с когото бяха заедно в тима на Наполи. Италианският специалист настоява да се направи всичко възможно, за да бъде привлечен аржентинеца, а Уилсън остава като втори вариант.

Междувременно стана ясно, че Байерн Мюнхен е отправил четвърта оферта към Челси за едно от крилата им, като дори са предложили на играча фланелката с номер 10. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички