Скандал: Пайе бойкотира Уест Хем, настоява да бъде продаден


Скандал: Пайе бойкотира Уест Хем, настоява да бъде продаден
Снимка: Getty Images/Guliver

1200 0

Звездата на Уест Хем Димитри Пайе отказа да играе повече за тима, след като ръководството на "чуковете" отхвърли оферта на стойност 20 милиона паунда за него от страна на Олимпик Марсилия.

Френският национал дойде в Лондон именно от Марсилия през лятото на 2015-та година и направи страхотен сезон с Уест Хем, който му донесе слава и място във френския национален отбор на финалите на Евро 2016, където той се отчете с 3 гола. Миналата година Пайе подписа нов дългосрочен договор с лондончани, с което ръководството на клуба искаше да откаже всички потенциални купувачи.

"Ние вече казахме, че не искаме да продаваме най-добрите си играчи, но Пайе не иска да играе за нас. Ние обаче няма да го продадем. Говорих с президента и не става въпрос за пари. Дадохме му дълъг договор, защото искаме да остане. Той отказва да играе и докато не промени поведението си и не покаже лоялност към клуба, остава извън отбора", обясни мениджърът на Уест Хем Славен Билич.

"Гневен съм. Ние му дадохме всичко. Чувствам се предаден, ядосан, разочарован. Разбирам, че в днешно време отборите могат да размътят главата на даден играч, но ние му дадохме всичко", допълни хърватският специалист. Според медиите във Великобритания Пайе категорично е обявил намерението си повече да не облече екипа на Уест Хем и е твърдо решен в желанието си да се върне в Марсилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички