Симеоне поднесе най-добрия коледен подарък на феновете на Атлетико?


Симеоне поднесе най-добрия коледен подарък на феновете на Атлетико?
Снимка: Guliver/GettyImages

1949 0

Всички във футболната общественост в Испания и Италия са убедени, че след края на настоящия сезон Диего Симеоне ще напусне Атлетико Мадрид и ще поеме италианския гранд Интер. Сега обаче, в навечерието на Коледа, аржентинският специалист обяви, че все пак може и да остане в Испания.

"Ако продължаваме по настоящата линия на развитие, ни предстоят още много хубави неща. В годините развихме идеите си заедно с целия колектив тук. Направихме жертви, за да се случват нещата. Едва ли ще намеря по-добър отбор в бъдеще от Атлетико Мадрид. Възможно е да се разберем да остана и занапред, стига ръководството да го желае", сподели той.

За пръв път Симеоне го"вори толкова директно за бъдещето си, като досега избягваше темата и предпочиташе да не коментира. Иначе той е категоричен, че едва ли някога ще работи за толкова добър отбор като този, който сглоби на "Висенте Калдерон".

Истината е, че никога не съм си го представял. Мисля, че и занапред е най-добре да продължа по този начин, без да се вглеждам в тези обстоятелства“, започна Симеоне и добави: „Способността ни да се преоткриваме – спортно-техническият щаб и играчите, ни позволява да държим по-високо ниво“.

Преди три години казвахме, че шампионатът ни е скучен, сега нещата са различни. Мисля, че спомогнахме да казват „Е, щом Атлетико може, защо да не може и Виляреал, например. Или пък Севиля, или Реал Сосиедад", каза Симеоне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички