"Сигурни победи": Арсенал и Манчестър Сити влизат в най-лесния кръг до края във Висшата лига


"Сигурни победи": Арсенал и Манчестър Сити влизат в най-лесния кръг до края във Висшата лига
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

3774 0

Борбата за титлата в английската Висша лига ще продължи до самия край. Ситуацията е пределно ясна - ако "гражданите" спечелят всичките си мачове до края, ще станат шампиони за невиждан четвърти пореден път. Преди 36-ия кръг Арсенал има с точка повече, но футболистите на Пеп Гуардиола са с един изигран мач по-малко.

И все пак не изглежда сякаш този 36-и кръг ще предложи някакви изненади - дори напротив, това е кръгът, който е най-малко вероятно да сътвори сензации покрай "топчиите" и "гражданите". И двата гранда са абсолютни фаворити срещу тимове в средата на таблицата, които нито могат да изпаднат, нито имат шанс да играят в Европа (а на всичкото отгоре претендентите за титлата са и домакини).

Манчестър Сити ще отмъщава на Уулвърхемптън за загубата във Висшата лига

Манчестър Сити фаворит срещу Уулвс

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,12 за това Манчестър Сити да победи на "Етихад Стейдиъм" Уулвърхемптън, докато ставката за сензационен успех за "вълците" е 21,00. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 9,60. Те се изправят един срещу друг в събота (04.05) от 19:30 часа българско време.

Едно от едва трите поражения за играчите на Гуардиола в шампионата през сезона дойде именно от Уулвърхемптън, след като "вълците" спечелиха с 2:1 у дома през септември миналата година. Преди това обаче Сити бе в серия от шест успеха над този опонент, и то с голова разлика 19:3. А сега ще имат и допълнителна мотивация за успех - отмъщение за споменатото поражение.

Арсенал е абсолютен фаворит да победи Борнемут и да остане първи

Арсенал фаворит срещу Борнемут

Преди да влязат в този сблъсък вече ще са научили крайния резултат от домакинството на Арсенал, тъй като то започва в 14:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за това "артилеристите" да сломят Борнемут на "Емиратс Стейдиъм" е 1,22, докато ставката за успех в полза на "черешките" е 11,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 7,00.

Борнемут е в серия от две поредни победи след успехите над Уулвс и Брайтън, и то с голова разлика 4:0. Срещу Арсенал обаче няма успех в осем поредни мача във всички турнири. Нещо повече - в тях тимът е стигнал до само едно равенство и е инкасирал цели седем поражения. Последната среща между тях приключи с разгромното 4:0 за столичани, но трябва да отбележим, че в пет от последните осем двубоя от това съперничество се стига до гол/гол.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички