Швайнщайгер изрази любовта си към Байерн с писмо


Швайнщайгер изрази любовта си към Байерн с писмо
Снимка: Gulliver/Getty Images

2595 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед се обърна към феновете на Байерн с прочувствено съобщение, което качи в социалната мрежа "Twitter".

"Скъпи фенове, след 17 невероятни години в Байерн Мюнхен, 15 национални титли, спечеления исторически требъл и неизброми други успехи, които имах късмет да да изпитам с моя изумителен отбор, всички вас – невероятните фенове, и служителите на „Себенер Щрасе“ и „Алианц Арена“, реших да направя нова стъпка в кариерата си.

„Решението беше много трудно, защото вие и Байерн бяхте, сте и завинаги ще бъдете изключителна важна част от моя живот.“

„Въпреки това аз бих искал да изживея отново чувството да бъдеш в нов отбор. Моята дестинация е Манчестър Юнайтед. Надявам се да разберете решението ми. Никой не може да отнеме невероятно пътуване, което имахме", гласи съобщението на Швайнщайгер.

"140 символа не могат да стигнат за това, което чувствам към Байерн", пък беше прикрепеното съобщение в социалната мрежа.

Швайнщайгер преминава при "червените дяволи", след като от Байерн отказаха да подновят договора му, който изтичаше през следващото лято. Сумата е 8 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички