Ще се върне ли Ева Карнейро на пейката на Челси? Отговорът на Моуриньо…


Ще се върне ли Ева Карнейро на пейката на Челси? Отговорът на Моуриньо…
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2234 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо коментира скандала между него и лекарката на тима Ева Карнейро. Португалецът заяви, че решението му Карнейро да не е на пейката на тима в предстоящия двубой на тима срещу Манчестър Сити остава, но това не означава, че това е за постоянно.

„Д-р Джон Фиърн и д-р Ева Карнейро няма да бъдат на скамейката в неделя, но това не означава, че няма да бъдат там до края на сезона. Моето решение относно този уикенд не означава, че двамата няма да бъдат на пейката в бъдеще“, заяви Моуриньо.

„Имам фантастичен медицински щаб, воден от д-р Пако Биоска и съставен от дузина професионалисти. Имам много добри взаимоотношения с тях и както те ми казват през цялото време, никога не са се чувствали така ценени. Много пъти съм ги хвалил. Имали сме и различия в този период, но те са били в името на по-добрата работа. Работим всички заедно. Вие се интересувате от това кой е на скамейката. За някои това е важно, за други - не. Решението кой ще седи там е мое. Имам седем асистенти, от които само четирима могат да бъдат на пейката. Там могат да бъдат и само двама души от медицинския щаб“, добави още мениджърът на английския шампион.

След скандала, който избухна между Моуриньо и Карнейро, хиляди фенове осъдиха поведението на португалеца и подкрепиха красивата лекарка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички