"Ще се случи, убеден съм": Ерик тен Хаг изненада с оптимизъм след загубата от Манчестър Сити


"Ще се случи, убеден съм": Ерик тен Хаг изненада с оптимизъм след загубата от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

790 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, проговори след загубеното дерби от градския съперник Манчестър Сити. Неговият тим допусна поражение с 0:3 насред "Олд Трафорд" в неделя.

Какво се случи?

Това бе поредното такова от началото на сезона. Към момента английският колос се намира на незавидното 8-о място в класирането на Висшата лига. При записани 5 победи и 5 загуби тимът има на сметката си 15 точки, оставайки на 8 от Топ 4 и 11 от върха.

Въпреки това, нидерландецът намери повод за оптимизъм. В интервю той не скри, че вярва във възхода на отбора, своите играчи и сподели как нещата могат да тръгнат в положителна посока.

Какво каза нидерландецът?

"Въпреки че това не беше стартът на сезона, за който всички се надявахме, съм сигурен, че имаме таланта и отношението да се движим в правилната посока като колектив", започна Тен Хаг, цитиран от Фабрицио Романо, и продължи.

"Продължавам да вярвам в тези играчи. Уверен съм, че ще се подобрим след трудното начало на кампанията. Никой в този клуб не се радва на загубите, особено в Дербито на Манчестър миналата неделя.

Всичко обаче, което сме постигнали до момента, е изградено върху поглед в бъдещето. Това значи, че трябва да продължим бързо напред. Вярвам, че е само въпрос на време да покажем истинските си лица. Ще се случи, убеден съм", завърши наставникът.

Легенда на Юнайтед пък поиска от Тен Хаг да отнеме капитанската лента на Бруно Фернандеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички