Ще остане ли дербито между Челси и Юнайтед в сянката на Моуриньо?


Ще остане ли дербито между Челси и Юнайтед в сянката на Моуриньо?
Снимка: Getty Images/Guliver

896 0

Челси приема Манчестър Юнайтед днес от 18 часа на "Стамфорд Бридж" в голямото дерби на кръга в Англия. Всички погледи обаче са насочени към Жозе Моуриньо, който се завръща на стадиона в Лондон, но този път ще седне на скамейката на гостите.

Жозе Моуриньо има два успешни престоя при "сините" като изведе тима до три титли, но преди 10 месеца бе уволнен от клуба. През лятото пое отбора на Манчестър Юнайтед.

Има един единствен случай, в който Жозе Моуриньо е играл срещу Челси на "Стамфорд Бридж". Той е през март 2010 година, когато португалецът е начело на Интер и успя да изхвърли лондончани от Шампионската лига.

Ще се радва ли Моуриньо при гол срещу Челси?

 Под въпрос е и как ще посрещнат феновете на Челси бившия мениджър. Моуриньо сподели, че при гол "червените дяволи" няма да се радва и се надява феновете да са останали с хубави спомени от него.

"Не знам как ще ме приемат феновете. Ще видим, може би помнят хубавите моменти, които преживяхме заедно. Аз ще мисля основно за мача, но ако вкараме гол, няма да се радвам. Мисля, че мога да се контролирам".

Грандовете от Манчестър влизат в трансферна битка

 Челси няма загубен мач от Юнайтед в последните им 7 шампионатни сблъсъка и ако продължи серията си днес, ще постави рекорд в клубната си история в мачовете срещу "червените дяволи". Сеск Фабрегас и Бранислав Иванович пропускат двубоя заради контузии, голяма е вероятността Антонио Конте да остави на пейката и Вилиан. 

От състава на Юнайтед ще липсва Уейн Рууни. Днес Sky Sports излезе с информация, че нападателят се е контузил по време на тренировка и дори не е заминал за Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички