Ще има бунт в съблекалнята на Челси, ако Маурио Почетино бъде уволнен


Ще има бунт в съблекалнята на Челси, ако Маурио Почетино бъде уволнен
Снимка: Getty Images

1212 0

Челси рискува рискува бунт в съблекалнята, ако уволни Маурисио Почетино това лято. Въпреки че обвини играчите си, че са се "предали" при победата с 5:0 срещу Арсенал във вторник, играчите остават верни на мениджъра, тъй като турбулентният сезон наближава към края.

Отборът на Челси, който бе подсилен за 1 милиард паунда вярва, че Почетино постоянно създава усещане за единство в лагера, въпреки че резултатите са изключително непостоянни.

Играчите вярват на Почетино

Играчите са на мнение, че че аржентинският старши треньор прави най-доброто, на което е способен при трудни обстоятелства с огромен списък с контузени в отбор, който е изключително неопитен.

Източник каза пред SunSport: "Всички те вярват в това, което Поч се опитва да направи. Проблемите в Челси не са изцяло по негова вина. Някои от играчите смятат, че той е най-добрият мениджър в бизнеса. Ако Поч бъде уволнен, това изобщо няма да мине добре. Той не е проблемът.”

Челси настоява, че работата е „както обикновено“ след най-тежкото им поражение от съперниците им в Лондон и че все още има какво да се играе. Бившият мениджър на Тотнъм и Пари Сен Жермен Почетино, на 52 години, ще има 12 месеца до края на двугодишния си договор през юни. Премахването му през лятото би го направило третата мениджърска загуба само за две години, откакто Челси беше купен от американската инвестиционна компания "Clearlake Capital".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички