Ще го линчуват! Венгер разгневи феновете с този трансфер


Ще го линчуват! Венгер разгневи феновете с този трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2357 0

Арсен Венгер продължава да бъде противоречива личност за феновете на Арсенал. Брилянтен тактик, изградил незабравимия непобедим отбор от началото на миналото десетилетие, но и с големи провали на терена, както и на трансферния пазар.

Покупката на Месут Йозил беше величествен трансфер, но повечето ходове на Венгер през летния прозорец са - меко казано - странни. Поредната му глупост откровено вбеси феновете на Арсенал.

СЪС СИГУРНОСТ НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИМЕТО НА НОВИЯ НАПАДАТЕЛ НА АРСЕНАЛ

Такума Асано е познат, вероятно, само на японските фенове на футбола, както и на по-паметливите мазохисти, следящи българския национален отбор. Именно той е лятната покупка на Венгер.

Френският специалист преследваше Джейми Варди, който се изсмя на офертата на Арсенал, а алтернативата Ромелу Лукаку предпочете да си остане в посредствения Евертън, когато разбра какви са условията на "артилеристите". Затова вместо класно попълнение, Венгер закупи световно неизвестния Такума Асано, който има на сметката си гол срещу България - първия при разгрома 7:2 в предпоследния приятелски мач на "лъвовете".

Феновете на Арсенал не са само бесни, те съзират плана на Венгер - не толкова да подсили състава, колкото да опита да увеличи популярността на отбора в Азия, но с този евтин трик не се гради шампионски състав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички