Шмайхел: Ван Гаал ще върне Манчестър Юнайтед на върха


Шмайхел: Ван Гаал ще върне Манчестър Юнайтед на върха
Снимка: Getty Images/Guliver

1268 0

Един от най-великите вратари в историята на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел смята, че Луис ван Гаал притежава качествата да преобрази отбора след ужасяващия последен сезон на отбора.

Миналата камоания бе изключително слаба за тима и "Червените дяволи", които завършиха на 7-ото място в класирането под ръководството на Дейвид Мойс.

Холандецът обаче започна много силно начело на тима и отборът постигна победи нас ЛА Галакси, Интер, Рома, Реал Мадрид и Ливърпул по време на предсезонната подготовка.

"Tой направи едно или две неща по време на Мондиала, които са доста забележими. Става въпрос за неща, които не всеки треньор би се осмелил да направи" - заяви Шмайхел, цитиран от "Goal.com", като визира схемата на холандеца да играе с трима в защита.

"Смятам, че Луис знае какво точно трябва да направи. Според мен отборът трябва да се бори за титлата през новия сезон под негово ръководство".


"Ван Гаал е свършил добра работа в големите клубове като Байерн и Барселона в които е работил. Надявам се, че ще може да направи същото и в Манчестър Юнайтед".

"Отборът загуби много мачове през миналия сезон, особено на "Олд Трафорд". Би било хубаво отборът да печели отново, а ще бъде още по-добре да го прави със стил" - каза датчанинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички