Шиърър за Погба: Срещу Уест Хям беше жалък


Шиърър за Погба: Срещу Уест Хям беше жалък
Снимка: Getty Images/Guliver

1140 0

Бившият капитан на Англия Алън Шиърър описа представянето на Пол Погба срещу Уест Хем като "жалко". Французинът бе заменен в 70-та минута от Фред, а Манчестър Юнайтед загуби гостуването си с 1:3. Според Шиърър конфликтът между Моуриньо и Погба пречи на "червените дяволи" и влияе лошо на целия отбор.

"Пол беше толкова слаб срещу Уест Хем, че на Жозе не му остана нищо друго, освен да го замени. Въпреки че е световен шампион, Погба не може изобщо да се сравнява с легендите на този клуб. Ако се опитва да уволни треньора, то той се справя далеч по-добре с тази задача, отколкото на терена", заяви легендата.

"И къде е Алексис Санчес? Юнайтед се бори за него със зъби и нокти, но той изглежда, че прави всичко грешно. Трябва да се запитаме защо той не показва нищо от формата, която демонстрираше в Арсенал". Деветката на Нюкасъл не подмина и самия Жозе Моуриньо в критиката си: "Какво си мислеше Моуриньо, когато сложи Мактоминей в тройката защита при положение, че Баи бе на пейката? Въпреки това човек с визитката и успехите на Моуриньо не заслужава такова отношение от своите играчи", завърши Шиърър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички