Шеф на Лестър: Варди идваше пиян на тренировки


Шеф на Лестър: Варди идваше пиян на тренировки

3849 0

Вицепрезидентът на Лестър Аяват Шриваданапраба разкри интересни подробности от кариерата на Джейми Варди в редиците на новия шампион на Англия.

Варди се присъедини към "лисиците" от Длитууд Таун за един милион паунда през 2012 година, но се бореше с формата си през първия сезон в Чемпиъншип. Оттогава 29-годишният нападател се превърна в един от най-добрите реализатори във Висшата лига, но Шриваданапраба заяви, че е била нужна доста работа с английския национал поради липса на професионализъм от негова страна.

СНИМКА: Джейми Варди с брутална подигравка към Хари Кейн

"Той дойде директно от дъното до Чемпиъншип и това допринесе да започне да пие алкохол всеки ден. Не знаех за това, докато някой не ми каза, че е дошъл на тренировка пиян. Самият той не знаеше какво да прави с живота си, след като никога не бе изкарвал толкова пари. Затова го попитах: "Коя е най-голямата ти мечта? Какъв мислиш, че трябва да бъде животът ти? Помисли внимателно какво можеш да направиш за клуба. Аз инвестирам в теб, мислиш ли, че трябва да направиш нещо в замяна?", разказва ръководителят.

"След това той престана да пие и почна да работи усилено на тренировките. Неговата физическа подготвеност не беше на днешното ниво. Знаехме, че има голям напредък, но не знаехме, че ще се окаже толкова добър", разкри Шриваданапраба пред медиите в Тайланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички