Сериозна трансферна битка за германски национал


Сериозна трансферна битка за германски национал

1857 0

Лондонските Арсенал и Челси, както и италианският Милан ще влязат в битка за подписа на германския национал Шкодран Мустафи, съобщава "Експрес". Валенсия иска да получи 21 милиона паунда за правата на централния бранител.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер търси опции в защита след контузията на Пер Мертезакер. Лоран Косчелни пък все още е в почивка след Евро 2016 и почти сигурно няма да е готов за старта на Висшата лига, защото ще изостане твърде много с подготовката.

Според журналиста на BBC Давид Орнстейн нито Арсенал, нито Челси са отправили официална оферта за играча, но и двата отбора проявяват сериозен интерес към него. Орнстейн твърди също, че „артилеристите” не са се отказали и от това да привлекат в състава си Юлиан Дракслер от Волфсбург или Рияд Марез от Лестър.

От своя страна Милан има много сериозна нужда от подсилване в защита Селекцията на "росонерите" се забави много заради отлаганията около смяната на собственоста в клуба и липсата на средства за привличането на нови играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички