Сари единствен в топ 5 първенствата на Европа нито веднъж не смени схемата си


Сари единствен в топ 5 първенствата на Европа нито веднъж не смени схемата си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1611 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари изведе снощи Челси до най-голямата им загуба в английската Висша лига - страховитото 0:6 срещу Манчестър Сити. Специалисти и фенове се чудят къде бърка италианският треньор, за да стига тимът му до толкова разочароващи резултати. Както е известно, в по-предишното си гостуване в първенството "сините" паднаха с 0:4 от Борнемут.

Оказва се, че всъщност Сари е единственият треньор във Висшата лига до момента, който не е сменял игровата си схема нито веднъж през сезона. Той продължава да си залага на 4-3-3.

ЗВЕЗДИТЕ НА ЧЕЛСИ НАМЕРИХА ЦАКАТА И НА САРИ, ВИЖТЕ В КАКВО ГО ОБВИНЯВАТ

Нещо повече - бившият наставник на Наполи се оказва и единственият треньор в топ 5 първенствата на Европа - Англия, Испания, Германия, Италия и Франция, който не е правил никакви тактически промени, продължавайки да изповядва своя "Сарибол". Същевременно стана ясно, че италианецът е близо до уволнение. Кой може да го замени начело на лондончани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички