Сари е готов да върне Джон Тери в Челси


Сари е готов да върне Джон Тери в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3856 0

Новият наставник на Челси Маурицио Сари е готов да приеме обратно бившата легенда на клуба Джон Тери в състава или като част от неговия екип. 37-годишният футболист изкара 22 сезона със синята фланелка, преди да напусне "Стамфорд Бридж" през юни 2017 година, за да премине под наем в Астън Вила.

Бившият национал отказа да подпише със Спартак Москва преди седмица и това отвори вратата за негово евентуално завръщане в лондонския тим. Сари заяви, че домът на Тери винаги ще бъде отворен за него и говори за това дали Челси е реален фаворит за титлата.

"Последният път, в който разговарях с него, той ми каза, че иска да играе още един сезон. Ако зависи от мен, той ще бъде в отбора. Но Джон взима финалното решение за себе си. Ако иска да бъде част от състава за един сезон, той ще бъде, ако иска да помогне на мен и моя треньорски екип, отново няма да откажа помощта му, напротив, ще бъда истински щастлив.

ДВА ИТАЛИАНСКИ ГРАНДА В СПОР ЗА ЗВЕЗДА НА ЧЕЛСИ

Не мисля, че сме фаворити за титлата въпреки силния старт на сезона. Отбори като Манчестър сити и Ливърпул са много класни и започнаха силно шампионата, ще бъде трудно да се конкурираме с тях, но ще опитаме да дадем най-доброто от себе си, за да продължим победната си серия". Челси е един от трите състава с пълен актив от първите четири кръга. Лондончани приемат новака Кардиф на "Стамфорд Бридж: в търсене на пети пореден успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички