Санчес стопира преговорите за нов договор на други звезди в Юнайтед


Санчес стопира преговорите за нов договор на други звезди в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1851 0

Манчестър Юнайтед изпитва сериозни затруднения при преговорите с една от големите си звезди. Според Mirror огромното възнаграждение на привлечения през зимата от Арсенал Алексис Санчес спъва и преговорите с останалите играчи. 

Опитите на "червените дяволи" да обвържат с нови договори Давид де Хеа и Антони Марсиал не вървят никак добре, защото те искат да получават заплати като тази на чилиеца. Седмично Санчес получава 400 хил. паунда, като за всеки мач получава бонус по 75 хил. паунда. Това е далеч повече от втория най-добреплатен играч в тима Пол Погба, който взима по 300 хил. на седмица.

Де Хеа в момента получава по 175 хил. паунда седмично и иска удвояване на тази сума, в противен случай ще си тръгне като свободен агент през лятото. Изисквания за удвояване на парите има и Марсиал. Точно това прави преговорите с тях много трудни. 

През зимния трансферен прозорец Жозе Моуриньо ще получи не малка сума, за да привлече играчите, които иска. Те обаче ще бъдат контролирани от ръководството на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички