Санчес: Очаквах нещо по-добро в Юнайтед


Санчес: Очаквах нещо по-добро в Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

2107 0

Алексис Санчес призна, че разочарован от началото на престоя си в Манчестър Юнайтед. Чилиецът премина в "червените дяволи" от Арсенал през януари и се превърна в най-скъпоплатения играч във Висшата лига. Санчес е отблезял едва един гол в последните си десет срещи и много далеч от най-доброто си представяне. 

"Аз изисквам много от себе си, така че е логично да не съм доволен от представянето си. След пристигането ми в Юнайтед ми се наложи да променя всичко много бързо. Дори се колебаех дали да дойда в Швеция с националния отбор. Поисках разрешение да пропусна следващите мачове на тима, за да остана в Англия, но след това помислих и говорих с Клаудио Браво и му казах, че всики трябва да сме обединени", заяви Санчес в Швеция, където Чили ще играе контрола в паузата тази седмица. 

"Смяната на отбора е много рязка промяна. Това е първият път, в който имам трансфер януари и толкова много неща се промениха в живота ми. Тренирах около месец и половина със Златан и беше невероятно. Говорехме си и пиехме кафе всеки ден. Тъжно е, че сега не играе за страната си", допълни чилийският национал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички