Санчес не се влияе от спекулациите за бъдещето му


Санчес не се влияе от спекулациите за бъдещето му
Снимка: Getty Images/Guliver

1299 0

Селекционерът на Чили Хуан Антонио Пици коментира ситуацията около една от звездите на тима Алексис Санчес. Бъдещето на нападателя в Арсенал продължава да е несигурно, като в последните седмици той бе свързван усилено с трансфер в Манчестър Сити и Байерн Мюнхен.

В момента 28-годишният футболист е в Русия, където с националния си тим участва в турнира за Купата на Конфедерациите. Въпреки сериозния медиен шум около него, Пици заяви, че Санчес остава фокусиран върху представянето си с екипа на Чили.

"От това, което виждаме – Санчес е в отлично настроение, дава всичко от себе си, както правят и останалите в нашия тим", заяви селекционерът на южноамериканците преди предстоящия полуфинален сблъсък с Португалия в сряда.

"Мисля, че всеки би искал да се намира в подобна ситуация, при която най-добрите отбори в света искат да те имат в редиците си. От друга страна той вече играе за страхотен клуб. Санчес е много отговорна личност и знае какво се иска от него. В момента е концентриран изцяло върху представянето си с националния отбор”, допълни още Пици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички