Салах разкрива в интервю защо е избрал Челси пред Ливърпул през 2014 година (ВИДЕО)


Салах разкрива в интервю защо е избрал Челси пред Ливърпул през 2014 година (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3314 0

Дългоочакваният трансфер на Мохамед Салах в Ливърпул би трябвало да стане факт днес. По-рано "Sky Sports" съобщи, че египетският национал е в града за медицински прегледи, а по-късно ще подпише и 5-годишен договор.

През 2014 година Салах избра офертата на Челси вместо тази на мърсисайдци, като мнозина фенове на 18-кратните шампиони го обявиха за "златотърсач", тъй като при "сините" ще получава доста по-голямо възнаграждение.

Престоят му на "Стамфорд Бридж" обаче бе слаб за египтянина и скоро той замина за Италия. Сега, 3 години по-късно Ливърпул нямаше конкуренция и без проблем успя да се договори с Рома за правата на крилото.

През 2014 година, когато Салах избира офертата на Челси, той дава интервю в родината си, в което ракзазва защо е избрал лондонския тим.

"Не искам да говоря на тази тема, тъй като не е моя работа, но мениджърът на Ливърпул (по това време е Брендън Роджърс - б.р.) заяви, че съм избрал Челси заради по-добрите финансови условия. Това обаче не е вярно. Не искам да обиждам никого в Ливърпул, това е голям отбор в Англия, но когато те изпратиха първата си оферта в Базел, ръководството на тима се изсмя. След това получих обаждане и Жозе Моуриньо, който ме убеди, че играта на тима ще пасне на моя стил", разкрива в интервю преди 3 години Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички