Ръководството на Уест Хям започва разследване след ексцесиите с фенове (ВИДЕО)


Ръководството на Уест Хям започва разследване след ексцесиите с фенове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

867 0

От ръководството на Уест Хям са започнали разследване за феновете, които в събота предизвикаха инциденти по време на домакинския мач с Бърнли. "Чуковете" загубиха с 3:0, а недоволните фенове атакуваха играчи и шефове още по време на срещата.

Тази загуба бе трета поредна за отбора на Уест Хям, а друг проблем за запалянковците е, че не могат да припознаят "Лондон Стейдиъм" за своя нов дом след напускането на стария клубен стадион "Болейн Граунд" през 2016 година и често изразяват недоволството си

Първият инцидент стана още след първото попадение на Барнс през втората част, като един от феновете бе пратен на земята от капитана Марк Нобъл, който след това бе успокоен от Джо Харт. Други двама запалянковци също поискаха сметка на футболистите за слабото им представяне, като те бяха изведени от терена от Джеймс Колинс. След втория гол ядосан привърженик на лондончани взе флагчето на корнера и опита да го забие в центъра на терена. За финал феновете се събраха пред ложата на шефовете и поискаха уволнението на ръководството, а полицията трябваше да вземе мерки да не се стигне до сериозни сблъсъци. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички