Рууни: Привличането на Погба е знак за амбициите на клуба


Рууни: Привличането на Погба е знак за амбициите на клуба
Снимка: Guliver/GettyImages

1582 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни също изрази отношение към спрягания трансфер на Пол Погба в тима. Според Рууни той има недовършена работа при "червените дяволи" и сега е моментът да се докаже.

"Надявам се той да се съгласи да се завърне в Юнайтед и да докаже, че е играч от световна класа. Ако той е щастлив да играе при нас, и ние ще бъдем щастливи да го приемем обратно. Сигурен съм, че той чувства, че има недовършена работа тук. Неговото привличане пък ще е сериозен знак за амбициите на клуба", заяви Рууни.

Поразителните цифри зад трансфера на Погба в Юнайтед

Английският анционал допълни още, че съперниците на Юнайтед ще се чувстват застрашени, ако трябва да се изправят срещу Погба.

"Той бе един от играчите, който винаги знаеше как да те нарани по време на тренировка. Не мисля, че го правеше с лош умисъл, но това винаги се случваше. Дори не беше нужно да имаш реален сблъсък с него, достатъчно бе само да се приближиш някъде наблизо, за да отнесеш някой удар. Ако той се завърне, очаквам отново нещо подобно от него", допълни 30-годишният играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички