Рууни посочи най-добрия нападател в Европа


Рууни посочи най-добрия нападател в Европа
Снимка: Gulliver/GettyImages

1879 0

"В момента Кейн е може би най-добрият нападател в Европа, но Тотнъм трудно ще го задържат, ако не започнат да печелят трофеи в последните една-две години", заяви нападателят на Евертън Уейн Рууни.

Кейн се представя страхотно за "шпорите" в последните години, като през 2017-та години отбеляза най-много голове в Европа, изпреварвайки Лионел Меси и Кристиано Роналдо, а в неделя достигна и кота 100 във Висшата лига. Тотнъм обаче продължава да няма трофей от десет години насам.

"Той може да играе за всеки един отбор в света, толкова е добър. Прилича на млад Алан Шиърър, вкарва най-различни голове. Проблемът за Тотнъм е, че той ще иска да започне да печели трофеи. Ако те не спечелят нищо в следващите една или две години, той ще иска да отиде някъде другаде. Те трябва да вземат още играчи и да се опитат да спечелят Висшата лига", коментира Рууни.

"Головете са важни, но играчите се помнят по спечелените трофеи. Ако Кейн беше в този отбор на Манчестър Сити и напът да спечели титлата, хората щяха да го слагат до Меси и Роналдо", допълни рекордьорът по голове за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички