Рууни очаква Евертън да вземе точка от Ливърпул


Рууни очаква Евертън да вземе точка от Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1457 0

Юношата и бивш играч на Евертън Уейн Рууни заяви, че очаква родният му клуб да вземе точка от дербито с Ливърпул в сряда, въпреки че формата на двата тима е напълно противоположна. "Червените" са перфектни от началото на сезона и имат актив от 13 победи и едно равенство, докато "карамелите" са само на две точки от зоната на изпадащите.

"Мисля, че Евертън ще стигне до равенство. Ситуацията е тежка за тях напоследък, но те ще вдигнат нивото си за този мач. Това е мач с огромно значение за града и ако Евертън спечели, това може да спре Ливърпул за титлата", коментира Рууни.

В края на ноември 34-годишният Рууни официално зае позицията си на играещ помощник-треньор на Дарби Каунти, но бившият английски национал няма право да играе за тима от Чемпиъншип преди отварянето на януарския трансферен прозорец, което означава, че през декември той ще бъде единствено асистент на мениджъра Филип Коку.

В Англия пък бяха изненадани от номера, който Рууни избра за престоя си в Дарби Каунти. По-късно стана ясно и защо е избрал точно този номер, а подробности може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички